ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR - Pápa és Győr

március 6 – án, kedden 17.30 – 19.00 óra – Győr (Téma: Jézua)
március 27 – én, kedden 17.30 – 19.00 óra – Pápa (Téma: Szabadság))

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: adomány jellegű

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának diakónus papja

 

ANGYALKLUB - Pápa

március 13 - án, kedden 17.30 – 19.00 óra

Beszélgetések spirituális témákról, a témához kapcsolódó meditáció – angyali üzenetek fogadása angyalkártyákon keresztül – spirituális képességfejlesztés kezdőknek és haladóknak egyaránt.

részvételi díj: 1000 Ft/fő/alkalom

vezető: Szabó-Rácz Andrea

 

REIKI KLUB - Pápa

március 14 – én, szerdán 17.30 – 19.00 óra
március 28 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Dr Várszegi Éva reiki mester

részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom

A test energetikájának ismétlése, a különböző kezelésfajták (fejkezelés, nagykezelés, önkezelés) gyakorlása, reiki energiával történő gyógyítás.

 

REIKI TANFOLYAMOK

     EGYETEMES REIKI 1. TANFOLYAM – Győr

március 6 – án, kedden 10.00 órától

     EGYETEMES REIKI 2. TANFOLYAM – Pápa

március 13 – án, kedden 10.00 órától

A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.
A reiki 2. tanfolyamon való részvétel előfeltétele: Egyetemes Reiki 1. fokozat megléte.

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea egyetemes reiki mester/tanár.

A tanfolyam díja:
- reiki 1. – 18.000 Ft/fő. (Ismétlőknek avatás nélkül 9.000 Ft/fő) + 500 ft jegyzet.
- reiki 2. – 25.000 Ft/fő (Ismétlőknek avatás nélkül 12.500 Ft/fő) + 500 ft jegyzet
Jelentkezés az Angyalboltokban – Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44 és Győr, Aradi vértanúk utca 8. – 06/70/328-55-40 vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

ÜNNEP A SOMLÓN

március 15 – én, csütörtökön

„Vannak helyek, ahová két lába kell, hogy elvigye az embert. Vannak utak, amelyek más perspektívát igényelnek. A kilométerek többet jelentenek, ha lépésenként járjuk le őket, és érezzük a föld változását a talpunk alatt.” (Mark Lawrence)

Ilyen hely Veszprém megye egyik kedvelt túrázó helye, a Bakony nyugati végénél magányosan magasodó Somló. Hóvirágos domboldalainak és medvehagyma mezőinek csodáját – a Kőkonyhát, ahol az elmondott kívánságok az égig szállnak – a csodás panorámát nyújtó kilátót és a várat – valamint a Hamvas Bélát is megihlető zamatos borának kostolóját idén sem hagyhatjuk ki.

Szeretettel hívlak hát, erre az éves programkiírásban nem szereplő, spontán ünnepi kirándulásra, túrára.

Találkozunk: 2018. március 15 - én, csütörtökön 9.00 órakor Pápán, a Gróf úti nagyparkolóban. (Innen megyünk tovább autókkal közösen a program helyszínére.)

Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd előre, az Angyalboltokban! Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44 és Győr, Aradi Vértanúk utca 8. – 06/70/328-55-40. Jelentkezés március 10 – ig.

Részvételi díj: 2500 forint/fő (bor-kostolóval együtt).

 

ANGYALTANFOLYAM 2. TANFOLYAM – Pápa

március 16 – án, pénteken 9.00 – 17.00 óra

A tanfolyam során a hallgatók tovább ismerkedhetnek az angelógiával, további tapasztalatokat szerezhetnek Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, hogy ismét fejlődjünk általa.
Bepillantást nyerhetünk a ceremonális angyaltanfolyamok anyagába is. A négy elemnek megfelelő ünnepkör részeként beavatással egybekötött szertartás keretében sajátíthatók el az ünnepekhez kapcsolódó számítások, liturgiák, ami az időben megjelenő Isteni akarat kifejezései. A ceremonális szertartások keretében ismerhetők meg égi segítőink.

Tanfolyamvezető: Lekszikov Attila Biblia oktató, Tarot mester

Részvételi díj: 12.000 forint/fő

Jelentkezés: március 10 – ig, személyesen az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.

 

SIKERES ÉLET MEGTEREMTÉSE MÁGIKUS PECSÉTEKKEL (SZIGILLUM) – TANFOLYAM - Budapest

március 17 – én, szombaton 9.00 órától

A szigillum nem más, mint egy mágikus pecsét. Egy olyan rajzolat, ami egy adott spirituális energiaminőséget, energiafajtát idéz meg. Egyéni, egyedi szimbólum, amit a készítője tud csak megfejteni, használni. Elősegíti készítője vágyainak céllá alakulását, céljainak megvalósulását.

Tanfolyam egy ősi, rovásos pecsét – szigillum – és annak mágikus használatához. Átadásra kerül a mágikus pecsét elkészítésének metódusa, valamint a pecsét precíz használati útmutatója. Gyakorlati képzés a sikeres élet megteremtéséhez – Villás Béla tanításai alapján!

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényei Spirituális Egyháza diakónus papja; egyetemes reiki mester/tanár

A tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

Jelentkezési határidő: március 13. kedd

Jelentkezés: +36/70/7721-882 vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A tanfolyami helyszín: Zsigmond Király Egyetem, 1039 Budapest, Kelta utca 2.

 

CSALÁDÁLLÍTÁS - Pápa

március 24 - én, szombaton 10.00 órától

vezető: Szabó Gyöngyi természetgyógyász, családállító konstellátor, spirituális tanácsadó

részvételi díj: csoportos: 8.000 Ft/fő állítás esetén, 4.000 Ft/fő segítő setén – egyéni állítás esetén: 5000 Ft/fő

A családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti a pszichoterápiát. Hozd magaddal a jókedvedet, összeszedettségedet, a változás és változtatás szándékát, kíváncsiságodat!A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire.
És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak. A szeretetteljes, lelkiismeretes munkának ez az egyik alappillére, ezért szükséges hogy ott legyél elejétől a végéig.

 

AZ ÉBREDŐ TERMÉSZET, A TAVASZ ÜNNEPE

március 20. – 21. (kedd – szerda)

A tavaszi napéjegyenlőséget ünnepeljük, ami az ébredő természet ünnepe, a tavasz ünnepe. Fényforrásunk, a Nap az égi egyenlítőn tartózkodik, ekkor az éjszaka egyenlő hosszú a nappallal és kozmikus harmónia hatja át a teret. E csodálatos ünnep lehetőséget ad arra, hogy tisztelettel forduljunk ahhoz az intelligenciához, aki elhozza ezt az emberiségnek. Hogy az igazi tavaszt, a boldog, a szép, az élményekben gazdag tavaszt tudjuk megélni.

Programtervezet:
- találkozó – kedden 10 óra körül a helyszínen, Gannán a vendégháznál
- délután – közös hangolódás, készülődés az esti szertartásra – gyakorlatokkal, meditációval, kézműveskedéssel
- este – az Ébredő természet, a tavasz ünnepe
- közös vacsora, ünneplés
- szerdán reggel „testébresztő tavaszi jóga” gyakorlatokkal kezdjük napot 
- majd reggeli után teszünk egy tavaszköszöntő kirándulást a döbröntei várromhoz
- programzárás a délutáni órákban

Helyszín: Ganna, Bokréta Vendégház (Fő utca 122.)

Részvételi díj: 15.000 forint/fő (szállással, étkezésekkel, programokkal)

Jelentkezés: 2018. március 15-ig az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.
(Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és Pápa, Fő utca 25.. – 06/70/328-67-44)
E-mail info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szervező és vezető: Szabó-Rácz Andrea – Várlak szeretettel!

március 16 – án, pénteken 9.00 – 17.00 óra

Tanfolyamvezető: Lekszikov Attila Biblia oktató, Tarot mester

„Mennyből az angyal
Vezesse léptedet.
Életed útján
Őrizzen téged.”

A tanfolyam során a hallgatók tovább ismerkedhetnek az angelógiával, további tapasztalatokat szerezhetnek Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, hogy ismét fejlődjünk általa.

Bepillantást nyerhetünk a ceremonális angyaltanfolyamok anyagába is. A négy elemnek megfelelő ünnepkör részeként beavatással egybekötött szertartás keretében sajátíthatók el az ünnepekhez kapcsolódó számítások, liturgiák, ami az időben megjelenő Isteni akarat kifejezései. A ceremonális szertartások keretében ismerhetők meg égi segítőink.

Részvételi díj: 12.000 forint/fő

Helyszín: Angyalbolt, Pápa, Fő utca 25.

Jelentkezés: március 12-ig, személyesen a pápai Angyalboltban, a részvételi díj befizetésével.