MÁRCIUS 30. PÉNTEK – ZÁRVA

MÁRCIUS 31. SZOMBAT – ZÁRVA

ÁPRILIS 2. HÉTFŐ – ZÁRVA

Izgalmas szurdoktúra – a Rám-szakadék felfedezése

május 12 – én, szombaton

A Dunakanyar és Magyarország egyik legnépszerűbb túracélpontja a vadregényes, sziklás, szűk szurdokvölgy - a Rám-szakadék. A korlátokkal és létrákkal biztosított keskeny, sziklás szurdok kihagyhatatlan helyszín a túrázók körében. Az útvonal páratlan, kalandos élményt nyújt minden résztvevőnek. Egyrészt a csodálatos természeti környezetnek köszönhetően, másrészt a hazánkban egyedülálló, izgalmas, mászós, kapaszkodós, létrázós turistaút miatt.
A Rám-szakadék lenyűgöző természeti szépsége miatt méltán tartozik a térség legismertebb kirándulóhelyei közé, amit nem csak a környékről, hanem az egész országból sokan felkeresnek. Így – mi is.

A részvételi díj: 9.000 forint/fő.

Jelentkezés: Angyalbolt, Győr, Aradi Vértanuk utca 8. és Angyalbolt, Pápa, Fő utca 25. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A regisztrációt a jelentkezések és a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudjuk elfogadni! (Max. létszám: 15 fő) Utazás kisbusszal.

A kirándulás szervezője és vezetője: Szabó – Rácz Andrea.

Indulás: május 12 – én, szombaton 7.30 órakor Pápáról a gróf úti, buszpályaudvar melletti nagyparkolóból. Találkozó: 7.00 órakor. Győri felszállási lehetőség: Győr, Nagy Imre utca 51. Érkezés az esti órákban.