EGYETEMES REIKI 2. TANFOLYAM - GYŐR

november 8 – án, szerdán 10.00 órától

EGYETEMES REIKI 1. TANFOLYAM - PÁPA

november 14 - én, kedden 10.00 órától

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea egyetemes reiki mester/tanár.

A Reiki egy csodálatos és egyszerű spirituális személyiségfejlesztő módszer, lelki gyakorlat. Arra alapul, hogy a kezed mindig kéznél van, melyen keresztül – az avatást követően – az egyetemes isteni életenergia (Reiki) áramlik. A Reikinek nincsenek korlátai, szabályai, egyet kér csupán: használd minél többet magadra, környezetedre. Alkalmazásával közelebb kerülsz az Egységhez (Istenhez), nagyobb tudatosságot hoz. A Reikit alkalmazva lassan feloldódik minden blokk, gát, probléma, betegség, azaz minden diszharmónia, és létrejön a harmónia testedben, lelkedben, életed minden szintjén és területén.

A reiki 2. tanfolyam díja: 21.000 Ft/fő. (Ismétlőknek avatás nélkül 10.500 Ft/fő) + 500 ft jegyzet.

A reiki 1. tanfolyam díja: 18.000 Ft/fő (Ismétlőknek avatás nélkül 9.000 Ft/fő) + 500 ft jegyzet

Jelentkezési határidő: november 4. szombat

Az egyetemes reiki 2. tanfolyam előfeltétele: reiki 1. tanfolyam megléte.

október 20 - án, pénteken 9.00 órától

A csontkovácsolás mint ősi gyógymód, több ezeréves múltra tekint vissza. A mesterség alapjai már a kínai és a tradicionális thai masszázsnál is fellelhetők voltak. A szó jelentése kézzel gyógyító ember. A masszáshoz hasonló manuálterápia, azzal a különbséggel, hogy amíg a masszázs főként az izmokra fekteti a hangsúlyt, addig a csontkovácsolás a gerinccel, porckorongokkal, izületekkel, csontokkal való műveleteket jelenti.

A masszázsra a könnyítés, frissítés, a csontkovácsolásra pedig az azonnali gyógyítás lehet jellemző. A kezelés lényege abban rejlik, hogy a csontkovács először fellazítja, felmasszírozza a fájó vagy beállt izület környékét, majd határozott ősi (nyújtó, feszítő, toló, húzó, forgató) mozdulatokkal kimozgatja az izületet, hogy az majd a helyére mehessen vissza.

csontkovács: Asztalos Péter

kezelés díja: 8000 Ft / fő / alkalom

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges a pápai Angyalboltban!