Felkészülés az újév energiáinak befogadására – a tudás, titok, intuíció, misztérium, elfogadás, dualitás jegyében.

A válaszok, melyeket keresel, ott vannak benned. Nem lelhetsz rájuk az értelem által, mert ezek legmélyebb érzéseid eredményei. Az érzelemmel teli helyzetek most komoly bölcsességet kínálnak. A megérzéseket és pszichikus üzeneteket érdemes komolyan venni és tiszteletben tartani, mivel biztosan lehet rájuk számítani. Az álmaid is jelenthetik a kulcsot, mely által sikerül értelmezned, melyek legyenek következő lépéseid. Higgy az események tökéletes kibontakozásában, és abban, hogy tudni fogod, mikor kell lépned. Légy türelmes és békés, tudva, hogy belső főpapnőd, istennőd sosem hagy cserben. :)

 

2018. január 5. - 6. - 7. (péntektől vasárnapig)

 

1. nap – január 5. péntek         Coventina – kelta istennő napja

Ne hátráltasd az életed azzal, hogy vársz valakire vagy valamire, aki vagy ami nem hajlandó a változásra. Ne pazarold a drága idődet, ha valaki vagy valami nem ismeri fel lényed, a te igényeid. Csak azt veszítheted el, mi nem a tiéd, mi nem tartozik hozzád. Lépj tovább, engedd el. Szüless újjá!

Coventina: „Itt az ideje méregteleníteni a testedet és megtisztítani az elmédet.”

2. nap – január 6. szombat         Szehmet – egyiptomi napistennő napja

Állj meg! Állj meg egy kicsit, hadd érjen utol a csoda. A saját életed csodája. Amíg van erő a lábaidban és a szívedben, képes vagy mindenre. Míg van hited, semmi baj nem érhet. Az életed nem problémák sorozata, hanem megoldandó feladatok egymás utánja. Nincs miért aggódnod, hisz bármilyen helyzet is vesz körbe jelenleg, van lehetőséged változtatni ezen.

Szehmet üzenete: „Erősebb vagy, mint gondolnád és erőd boldog végkifejletet biztosít számodra.”

3. nap – január 7. vasárnap         Mária Magdolna napja

Vannak emberek, akik félnek szeretni. Akár magukról, akár másokról van szó. Elmenekülnek, amint szeretetet éreznek maguk körül. Fél az egó, hogy irányíthatóvá válik. Ilyenkor az ember nem csak az adástól, de a befogadástól is fél. Merj a szíved után menni, merj szeretni! Merj el – és befogadni!

Mária Magdolna üzenete: „Szeresd önmagad, másokat és minden helyzetet – nem számít, milyen is a külső megjelenés.”

Az elvonulás programjában: meditációk, elengedő és blokkoldó gyakorlatok, előadások, meghívott vendégek, évkezdő természetünnep, tanfolyami program, tarot kártya kirakás, családállítás, farsangi mulatság, eszem – iszom és dínom – dánom :).

Részvételi díj 3 napra: 32 000 forint/fő (szállással, napi három étkezéssel, programokkal és előadásokkal)

Jelentkezés: 2017. december 24 – ig, 10.000 forint előleg befizetésével személyesen az Angyalboltokban. A részvételi díj teljes befizetésének határideje: 2018. január 3.

Helyszín: Ganna – Bokréta Vendégház, Fő utca 122.

Táborvezető és szervező: Szabó-Rácz Andrea (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Angyalbolt Győr – Győr, Aradi vértanúk útja 8. - Telefonszám: 06/70/328-55-40
Angyalbolt Pápa – Pápa, Fő utca 25. - Telefonszám: 06/89/310-820; 06/70/328-67-44

 

ÁRKÁDIA SPIRITUÁLIS KÖR - Pápa és Győr

december 12 – én, kedden 17.30 – 19.00 óra – PÁPA és
december 13 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra - GYŐR

vezető: Szabó-Rácz Andrea Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának papja

Téma: Mágia

Az életet, a létezést a transzcendens (a nem látható, de az anyagot irányító, mozgató erő) oldaláról is megérteni kívánó, kereső szellemtestvéreinknek, embertársainknak ajánljuk. Egy foglalkozás kb. 2 óra, melyen egy-egy eszme, élethelyzet, filozófia kerül kibontásra, megértésre, megtapasztalásra, pl.: szeretet, halál, béke stb. Ezután a szellemi vezető (Villás Béla) üzenetének felolvasása történik a témáról, majd a szellemi vezető (Villás Béla) által összeállított gyakorlat következik, melyen keresztül megélhető, megérthető az este témája. Ezután a levezető neofita, mester áldásával ér véget a kör összejövetele.

részvételi díj: adomány jellegű

 

REIKI KLUB - Pápa

december 20 – án, szerdán 17.30 – 19.00 óra

vezető: Dr Várszegi Éva reiki mester

részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom

A test energetikájának ismétlése, a különböző kezelésfajták (fejkezelés, nagykezelés, önkezelés) gyakorlása, reiki energiával történő gyógyítás.

 

TAROT KÁRTYA ALAPOZÓ TANFOLYAM - Győr

Tanfolyam azoknak, akik még nem rendelkeznek Tarot ismeretekkel, de szeretnének megismerkedni a Tarot kártya világával, rendszerével és történetével; az egyes kártyalapok jelentésével; a kártyavetés alapvetéseivel; különböző kirakási módokkal.

A képzés továbbá betekintést enged a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszer alapkérdéseibe, egyedi megközelítési módjának megismerésébe. Ennek alapján eldönthető, hogy érdekli-e a tanítványt ez a megközelítés, van-e affinitása, kellő kitartása és elkötelezettsége a folytatáshoz.

Az alapozó tanfolyam időpontja: 2017. december 13. szerda, 10.00 órától

Helyszín: Angyalbolt, Győr, Aradi Vértanuk utca 8.

Tanfolyamdíj: 12.000 forint/fő

Tanfolyamvezető: Szabó-Rácz Andrea

Jelentkezés: december 9 – ig, a győri Angyalboltban, a tanfolyamdíj befizetésével.

 

CSONTKOVÁCSOLÁS ÉS MASSZÁZS – EGYÉNI KEZELÉS - Pápa

december 15 – én, pénteken

A csontkovácsolás mint ősi gyógymód, több ezeréves múltra tekint vissza. A mesterség alapjai már a kínai és a tradicionális thai masszázsnál is fellelhetők voltak. A szó jelentése kézzel gyógyító ember. A masszáshoz hasonló manuálterápia, azzal a különbséggel, hogy amíg a masszázs főként az izmokra fekteti a hangsúlyt, addig a csontkovácsolás a gerinccel, porckorongokkal, izületekkel, csontokkal való műveleteket jelenti.

A masszázsra a könnyítés, frissítés, a csontkovácsolásra pedig az azonnali gyógyítás lehet jellemző. A kezelés lényege abban rejlik, hogy a csontkovács először fellazítja, felmasszírozza a fájó vagy beállt izület környékét, majd határozott ősi (nyújtó, feszítő, toló, húzó, forgató) mozdulatokkal kimozgatja az izületet, hogy az majd a helyére mehessen vissza.
terapeuta : Asztalos Péter

kezelés díja: 8000 Ft/fő/ alkalom

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, a pápai Angyalboltban!

 

A NAPFORDULÓ ALKALMÁBÓL – ÚJJÁSZÜLETŐ FÉNY ÜNNEPE

Szeretettel hívlak e csodás ünnep, a Téli Napforduló alkalmából rendezendő Természetünnepre.

Időpont: 2017. december 21 – 22. (csütörtök - péntek)

Programtervezet:
- találkozó – csütörtökön 10 óra körül a helyszínen, Gannán a vendégháznál
- délután – közös hangolódás, készülődés az esti szerre – gyakorlatokkal, meditációval, kézműveskedéssel
- este – az Újjászülető Fény Természetünnepe
- közös vacsora, ünneplés
- pénteken reggeli majd délelőtt a Fény köszöntése zenés programokkal / Dallam-szigetek koncert

Helyszín: Ganna, Bokréta Vendégház (Fő utca 122.)

Részvételi díj: 15.000 forint/fő (szállással, étkezésekkel, programokkal)

Jelentkezés: 2017. december 16-ig az Angyalboltokban, a részvételi díj befizetésével.
- Győr, Aradi Vértanuk utca 8. – 06/70/328-55-40 és
- Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44)

Kérlek hozz magaddal: kényelmes, meleg ruhát és cipőt – elemlámpát – dobot, csörgőt, hangszert (ha van ilyened) – egy-két befőttesüveget – a szeretetvendégséghez sütit, üdítőt.