„Vannak helyek, ahová két lába kell, hogy elvigye az embert. Vannak utak, amelyek más perspektívát igényelnek. A kilométerek többet jelentenek, ha lépésenként járjuk le őket, és érezzük a föld változását a talpunk alatt.” (Mark Lawrence)

Vannak helyek, ahova időről időre visszakívánkozik az ember. Hogy miért, miért se - nem lehet megmagyarázni. Csak hívnak és várnak minket ezek a helyek. Talán az energia, a csend, a természet varázsa, a növények szépsége, a levegőben tapintható különlegesség nyűgözi le minden alkalommal a látogatót.

Ilyen hely Veszprém megye egyik kedvelt túrázó helye, a Bakony nyugati végénél magányosan magasodó Somló. Hóvirágos domboldalainak és medvehagyma mezőinek csodáját – a Kőkonyhát, ahol az elmondott kívánságok az égig szállnak – a csodás panorámát nyújtó kilátót és a várat – valamint a Hamvas Bélát is megihlető zamatos borának kostolóját idén sem hagyhatjuk ki.

Szeretettel hívlak hát, erre az éves programkiírásban nem szereplő, spontán ünnepi kirándulásra, túrára.

2018. március 15 – én, csütörtökön

Találkozunk: 2018. március 15 - én, csütörtökön 9.00 órakor Pápán, a Gróf úti nagyparkolóban. (Innen megyünk tovább autókkal közösen a program helyszínére.)

Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd előre, az Angyalboltokban! Pápa, Fő utca 25. – 06/70/328-67-44 és Győr, Aradi Vértanúk utca 8. – 06/70/328-55-40. Jelentkezés március 10 – ig.

Részvételi díj: 2500 forint/fő (bor-kostolóval együtt).

A kirándulás szervezője és vezetője: Szabó – Rácz Andrea