0423 Életvirága Illatkulcstartó

Illatkulcstartók

3 900 Ft

Leírás

Az Élet Virága világszerte, sok kultúrában - régen és most is - szent szimbólum. Az univerzum leképeződésének tekintik, mivel például mindazon építőkövét megtalálhatjuk a szimbólumban (Metatron kocka formájában), amit platóni testnek vagy másképpen szabályos testnek nevezünk. A szimbólumot olyan metafóraként foghatjuk fel, mint amelyik az univerzum szellemének és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja.

A történelem során az Élet virága világszerte fontos jelentéssel bírt jó néhány kultúra számára. Megtalálható templomokban, a művészetben és kéziratokban a világ minden táján.

Életvirága illatkulcstartó/táskaékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél medál, mely mágneszárral ellátott, nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető. A medált biztonságosan záródó karabinerrel vagy fémkarikával rögzíthetjük a kulcscsomónkra, illetve a táskánkra!

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm.

Ékszerünket 5 darab "sima" filclapkával, díszdobozban szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Illatkulcstartók oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved