Bemutatkozás

ANGYALBOLT - Pápán és Győrben

Az ölelésként ható ajándékok boltja!

Pápán és Győrben is - a belváros szívében, immár 15 éve várja a spiritualitás iránt érdeklődőket az Angyalbolt – az ezoterikus könyvek és ajándékok boltja. Az illatos légkörű boltban megtalálhatók a témához kapcsolódó könyvek és hanganyagok, ajándéktárgyak, kellékek és kiegészítők.

Ízelítő a széles kínálatból: több mint 200 féle füstölő és tartók – illóolajok és aromalámpák – feng shui termékek – angyal -, mágia -, csakra gyertyák – szerencsehozó és védelmező amulettek, talizmánok – egészséget, bőséget, sikert és szerelmet hozó vagy erősítő ásvány kövek, ékszerek – ajándéktárgyak és az otthon melegét emelő dekorációs termékek.

A polcokon megtalálhatók a spiritualitás megannyi területét felölelő könyvek: regények, ismeretterjesztő, tudományos, fejlesztő és tanító kiadványok, cd-k, jóskártyák. A bolt szakemberei személyes tanácsadással is segítenek az életükön változtatni kívánóknak érzelmeiket és gondolataikat a maguk és mások előnyére fordítani.

Akik pedig ismereteiket kívánják bővíteni, azoknak a bolt által szervezett tanfolyamokon, előadásokon, klubfoglalkozásokon és a különböző közösségi programokon van lehetőségük tanulni, fejlődni. Élmény és spiritualitás egy helyen pedig: kirándulások, túrák és táborok alkalmával. A széles pprogramkínálat megtalálható itt a honlapon vagy a bolt FB oldalán.

Minden érdeklődőt várunk angyali szeretettel! :)

Angyalbolt – Élmény és spiritualitás!


Pápa, Fő utca 23. – telefon: +36/70/328-67-44

Győr, Aradi Vértanúk utca 8. - telefon:+36/70/328-55-40

e-mail: andrea@angyalbolt.hu

 

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved