Bemutatkozás

Tulajdonképpen mi is az illat? Mit ad nekünk az anyatermészet, mely oly szabadon és önzetlenül éli életét, mely lelkével megtölti a miénket? Mint Isten teremtményei - az univerzum lakói - ősidők óta segédkezünk egymásnak. Együtt élünk, egy ég alatt. Ezer páratlan, de egy közös sorssal. A természet némán figyeli az emberiséget, - s bár mostohán bánunk vele - mint Isten tökéletes angyala, kinyújtja óvó karját annak, aki megragadja.

Levendulát ad, mely gyulladáscsökkentő és idegrendszer nyugtató hatásával gyógyítja megfáradt testünket. Borsmentát, mely szembeszáll az álmossággal, növeli az éberséget és a tiszta gondolkodást… Készletének palettája színes választékot kínál. Ám nem csak testünket orvosolja, lelkünkre is hat: Hát nem csoda, mikor egy zsúfolt utcán megérezzük valaki jelenlétét jellegzetes illatáról, vagy mikor a kézkrémről nagymamánk emlékképe elevenedik fel előttünk? Elég a belélegzett illat, s tudatalattink máris elénk vetít egy múltbéli párbeszédet, kellemesen eltöltött nyarat, vagy egy csókot ajkunkon.

Mert mi is az illat, mely hat a testre és lenyomatot hagy a lélekben? Érzés, benyomás, orvosság, inspiráció, a múlt szelleme vagy emlékképek halmaza? Az illatnak nem szabhat határt az idő. Ahogy átjárja tüdőnket, visszarepít a múltba.

Évtizedes kutatásokra támaszkodva - továbbá örömteli lelkülettel - az Essence of Your Soul megalkotói kreatívan egyesítették ezen illatok és a nemesacél ékszerek ízléses stílusát, hogy megőrizhesse medálja rejtekében kedvenc illatát!

Vigye magával az illatesszenciát egy elegáns ékszerben!

Illóolajaink 100 %-os tisztaságúak, nem tartalmaznak színezéket és tartósítószert.

Kérje bátran szakértőnk tanácsát!

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved