0803 Energy csakrakarkötő

Csakrakarkötők

1 990 Ft

Leírás

Energy csakrakarkötő

A 7 csakraszínt tartalmazó gyöngykarkötő emlékeztet minket az egyensúlyra és a harmóniára!

A színek különleges helyet foglalnak el az életünkben. Annyira természetesen épülnek be mindennapjainkba, hogy szinte észre sem vesszük őket. Pedig érdemes lenne elgondolkodnunk azon, mi a jelentőségük!

A csakra szó szanszkrit eredetű, kereket, korongot jelent. A csakrák az ember étertestében található energiaközpontok. Az általánosan elfogadott rendszer szerint 7 fő csakra van. 
A csakrák vagy erőközpontok az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia, a prana. A csakrák az óramutató járásával megegyező irányban forognak, ha környezetükből energiát vesznek fel, ellenkező irányba, ha energiát adnak le.  

Első, legalsó csakra: vörös
Alkalmazható az összes olyan helyzetben, amikor az aktivitást akarjuk növelni. Fokozza az energiák áramlását, de az agresszió is idekötődik. Melegítő hatású. Ha döntésképtelenek vagyunk, bátorságot meríthetünk belőle. A vörös színű ruha a viselőjének határozottságot, erőt ad.

Második csakra: narancssárga
Minden alkalommal bátran nyúlhatunk érte, amikor feszültek vagy kifejezetten stresszes helyzetben vagyunk. Akik kedvelik ezt a színt, azok szeretik a nagy és vidám társaságot is. Jókedvűek. Sokat mosolyognak. Ez a szín a kiegyensúlyozottságot is képviseli. Segítségével létrehozható a külső és belső harmónia.

Harmadik csakra: sárga
A legragyogóbb szín. A napfényt hozza be az életünkbe. Kellemes és meleg érzést vált ki. A meglévő terhektől és nehézségektől segít megszabadulni. Korlátaink kitolhatók általa és gondjainkat, csalódottságunkat is orvosolhatjuk vele. Mély, belső öröm élhető meg a segítségével.

Negyedik csakra: zöld
Ennek a színnek nagyon erős nyugtató hatása van. Segíti a regenerációs folyamatokat, valamint az összpontosítást. Egyensúlyt teremt a bennünk lévő nem kiegyenlített erők között. Érzelmi feszültségeinkre nagyon jó hatással van.

Ötödik csakra: kék
A kék a leghidegebb szín. Ezért igen alkalmas a gyulladások kezelésére. A nyugalom és a belső béke egyaránt megteremthető általa. Kusza gondolatainkat is képes rendszerezni. Rohanó világunkban bizony nagy szükség lenne gyakori használatára.

Hatodik csakra: királykék
Ennek a különleges színnek elég kevéssé ismert a hatása. Amit bizton állíthatunk, az az, hogy fokozza az intuitív képességet. Segít az elmélyülésben, gondolataink rendezésében. Megszünteti megmagyarázhatatlan félelmeinket. Erősíti spirituális érzékenységünket.

Hetedik csakra: lila
Misztikus, titokzatos szín. Hatalmat, magabiztosságot, távolságtartást képvisel. Erősen tisztító hatású. Lecsendesíti az elmét. Ha túl sok van belőle körülöttünk, szomorúvá válhatunk tőle. 

A gyöngyök 8 mm átmérőjűek, stabil gumialapra fűzve, 6,5 cm - 10 cm átmérőjű csuklóra kényelmes viselet.

Ékszerünket díszdobozban szállítjuk!

Anyaga

Üveggyöngy

Mérete

DB


Vissza a(z) Csakrakarkötők oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved