0014 Szelidítés

Medálok 30 mm átmérővel

7 500 Ft

Leírás

Kisherceg rókája

A róka titka: „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan.”

A róka, aki kérte, hogy szelídítsék meg. Hogy valaki vegye a fáradtságot és ismerje meg, foglalkozzon vele és tegye a barátjává. Az emberek nem érnek rá, hogy megismerjék, de a kis herceg, aki gyermeki lélekkel lát – nem egy felnőtt ember szemével - ő… ő a barátja lehetne.

-Jó, jó… de hogyan? – kérdezi a kis herceg.

- Sok-sok türelem kell hozzá – felelte a róka. – Először leülsz szépen, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz… […] Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság.

Szeretni és szeretve lenni. Mindenki leghőbb vágya. Dolgozni kell rajta, időt kell fektetni bele, türelmesnek kell lenni és jutalmunk nem marad el. Kapunk egy barátot, egy szerelmet – valakit – aki elkísér életünk végéig, hogy egy percig se érezzük magunkat egyedül az ember tömegben.

„[…] nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”

Szelidítés ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab "sima" filclapkával szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved