0021 OHM

Medálok 30 mm átmérővel

7 500 Ft

Leírás

Az Aum vagy másképpen Om a legfontosabb hindu szimbólum és egyben a hinduizmus emblémája. Ezen hitben a legfontosabb gyökérmantra, ezért a legtöbb mantra, ima és rituálé elején elhangzik. Eredete szerint: az „Om” az univerzum teremtésekor elhangzott teremtő mag-szó. A teremtés igéje, egy ősi rezgés, mely az „Abszolút igazságot” és a „Legfelső Isteni Teremtőerőt” reprezentálja. Az „Aum”maga a hindu filozófia szóban kifejezhető rezüméje. Három hangból áll: „A”, „U” és  „M”. Ez fejezi ki a világ hármasságát: a háromból egyé lett teljességet. Ez a test, lélek és a szellem egysége. Az „A” jelképezi az anyagi világot (ébren lét), az „U” az asztrálsíkot (álom), az „M” pedig az elmén túljutott állapotot, melynek tudati szintje a mélyalvás. A szimbólum tehát ezen hármasság együttesét szimbolizálja.

Viselőjének védelmet ad a negatív hatások ellen és segít a lélek harmóniájának megtartásában. Ismételgetése pedig lenyugtatja az elmét és a testet energiával tölti fel. 

OHM ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab "sima" filclapkával szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved