0022 Napraforgó Luxus

Medálok 30 mm átmérővel

7 900 Ft

Leírás

A Napraforgónak több jelentését is ismerhetjük: Az Isten felé forduló lélek szimbóluma, szerelmi részegség hordozója vagy éppen az alattvalói hűség jelképe. Szerelem vagy szeretet, egy biztos: A napraforgó hűségesen a Nappal emeli fel a fejét és a Nappal hajtja le. Vágyik teremtője melengető, szerető sugaraira és ujjong létében. Ha eljő az éj, nem panaszkodik, nem esik kétségbe: türelmesen kivárja a reggelt, hogy újra örvendezzék éltetőjében. Bizalommal születik, él és hal meg, hisz időtlen bizonyosságban van: szeretve volt, van és örökre lesz… 

Napraforgó ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál első osztályú cirkónia kövekkel díszített, nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab "sima" filclapkával szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved