0028 Lótuszvirág Luxus

Medálok 30 mm átmérővel

7 900 Ft

Leírás

Lótuszvirág Luxus

Lótusz a víz tükrén. Micsoda szépség,micsoda pompa. Nemesség és tisztaság. Egy vidám arcocska, mely nevetve néz az ég felé! De honnan ez a fennség? Merüljünk alá, látni akarom, hol született a tündérrózsa! Mi nevelte? Hol nevelte? Mi vezette íly jóságra, feltétlen életörömre? Lebukok a víz alá... Csend és sötétség. Föld és homok kavarog mindenfelé. Nem látok,épp csak hogy az orromig. Azt hiszem el tévedtem. Valami hozzám ért! Olyan nyálkás...oh és még egy...de sokan vannak! Félek. Lejebb megyek. Elértem a tó fenekét: sűrű iszap folyik a lábujjaim közé. Olyan hideg és gusztustalan. Itt lakna a tündérrózsa? Innen a sűrű,sötét mélyből csírázna ki? Azt hiszem már értem... Azóta is itt él, nem szabadul, s mégis arcán ott csücsül az örök mosoly. Emberek százai haladnak el mellette nap, mint nap, s ő derűsen mutatja lényének büszke báját. Ő feljött, ő kint van. Szebb, mint valaha, s a hála balzsamozza örök jóságba.

Lótuszvirág Luxus ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál első osztályú cirkónia kövekkel díszített, nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab "sima" filclapkával szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved