0054 Angyali Érintés

Medálok 30 mm átmérővel

7 500 Ft

Leírás

"Képzelj el egy angyalt, a te saját őrangyalodat, aki óvó szárnyaival védelmez téged. Segít a félelmek eloszlatásában és bátorsággal tölti el szívedet. Elhárítja utadból a számodra láthatatlan negatív erőket, és ha kell, harcba száll érted. Mindig ott van veled. Ő a te oltalmazód, szövetségesed, barátod és pártfogód Isten előtt. Minden nap figyel, minden nap meghallgat és soha semmilyen rossz gondolatod vagy tetted nem tántoríthatja el mellőled. Ha nem figyelsz oda, a családod vagy a barátaid - néha idegenek - szájába adja mondandóját. Ha rossz kedved van, felmelegíti a szíved és küld egy kedves, bátorító mosolyt valamely embertársaddal. Van, hogy kisgyermek formájában átölel, és a füledbe súgja, hogy szeret. El nem tévelyeg, megzsarolhatatlan és konok hűséggel éjjel-nappal feletted őrködik. Emlékezz meg jóságáról, szeretetéről és gondoskodásáról. Köszönd meg, hogy a hála gyógyítsa megtépázott angyalszárnyait." 

Angyali érintés ékszerünk, gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc, a mágneszárral ellátott medál nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető.

Tegyen 2-3 csepp illóolajat vagy parfümöt a medálban található filcre és vigye magával az illatot!  Az általunk forgalmazott Young Living illóolajok napokig illatoznak! (más cégek által gyártott és forgalmazott illóolajok, parfümök, illatanyagok használata által keletkezett károkért nem vállalunk felelősséget!)

A medál átmérője 30 mm, súlya 17 gramm és a nemesacél nyaklánc 60 cm hosszúságú. 

Ékszerünket díszdobozban, 5 darab "sima" filclapkával szállítjuk.

Válasszon flitteres filclapkáink közül, tegye ezzel még egyedibbé ékszerét!

Anyaga

Nemesacél

Mérete

30 mm

DB


Vissza a(z) Medálok 30 mm átmérővel oldalra

Copyright © angyalbolt.hu All Right Reserved